X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Conformitatea produselor


Amadot Concept, in calitate de unic producator si distribuitor al produselor C’iel, asigura garantia produselor C’iel.

Daca un Produs C’iel are defecte de fabricatie sau in orice caz de presupusa neconformitate a Produselor sub brand C’iel, trebuie sa ne contactati la: contact@cielbags.com.

Garantiile legale stabilite prin articolele 9 si 10 din Legea nr. 449/2003, astfel cum sunt definite mai jos, se aplica vanzarii Produselor C’iel.

In conformitate cu legislatia, Clientul are dreptul de a beneficia gratuit de repararea sau inlocuirea Produsul in limitele prevazute de lege conform articolelor 11 si 12 din Legea nr. 449/2003 sau, in caz de nerespectare a uneia dintre masurile de remediere de mai sus, in conformitate cu articolele 13 si 14 din Legea 449/2003, sa beneficieze de o reducere corespunzatoare a pretului Produselor. Aceste drepturi pot fi exercitate daca notificati lipsa de conformitate in decurs de 2 (doua) luni de la data la care a fost descoperita o astfel de neconformitate.

In orice caz, acțiunile destinate sa sustina o neconformitate care nu este ascunsa in mod intentionat de catre C’iel vor expira în mod automat în termen de 24 (douazeci si patru) luni de la achizitionarea Produselor.

Costurile de expediere pentru returnarea Produsului care urmeaza sa fie reparat sau înlocuit în conformitate cu această clauza vor fi suportate de catre C’iel, precum și orice costuri legate de livrarea catre Clientul a produsului reparat sau inlocuitor.

Despre noi
Creativitatea este expresia C'iel! Vesel, colorat, contemporan si functional, acestea sunt caracteristicile esentiale ale stilului C'iel. Designul clasic adaptat la provocarile stilului urban, atentia la detalii, calitatea pielii, accesoriile ce personalizeaza o geanta in aparenta simpla sunt elementele ce definesc colectiile noastre.Inregistrează-te

Prin confirmarea adresei de email sunteti de acord sa primiti informari cu privire la produsele si serviciile C'iel si acceptati Termenii de utilizare, Politica de confidentialitate si Cookie.

Alege limba:
powered by teamshare
© Copyright 2019 Ciel Bags
designed by headstart.ro