X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Despre noi

Design si Stil

Creativitatea este expresia C’iel! Vesel, colorat, contemporan si functional, acestea sunt caracteristicile esentiale ale stilului C’iel. Designul clasic adaptat provocarilor stilului urban, atentia la detalii, calitatea pielii, accesoriile ce personalizeaza o geanta in aparenta simpla, sunt elementele ce definesc colectiile noastre.

Valorile C’iel

  • Inspiratie – fiecare geanta C’iel este creata pentru a raspunde aceleiasi intrebari pe care o adresam de fiecare data cand cream un produs "ce imi doresc sa port in fiecare zi?" Ne-am propus sa promovam idei inspirationale prin produsele noastre, prin articolele de blog si post-urile din Social Media, prin ideile si sugestiile noastre.
  • Cultul calitatii – este coordonata principala pentru produsele si serviciile noastre. Pielea si accesoriile de inalta calitate, procesul de finisare executat manual si atentia la fiecare detaliu, de la produs pana la ambalaj, sunt elementele noastre de diferentiere.
  • Happiness – suntem fericiti cand clientii nostri sunt fericiti! Si ne dedicam acestui scop in fiecare zi prin produsele pe care le cream, prin experienta descoperirii produsului, prin fiecare post si articol, prin tot ceea ce facem.

Istoria C’iel

Suntem o companie noua, infiintata in 2018, si avem ca obiectiv sa devinim alegerea favorita a clientilor din segmentul accesoriilor de calitate la preturi accesibile.
In Septembrie 2018 am lansat prima linie de produse, disponibile exclusiv online, prin partenerii nostri de retail.
In Noiembrie 2018 am lansat magazinul online cielbags.com.

De la Brand local la Brand international

Construit de doi antreprenori romani, brand-ul C'iel este deja accesibil nu doar in Romania!
Astazi, C’iel este prezent in 3 tari Europene, prin intermediul partenerilor sai din retail si accesibil in toata Europa si US prin propriul magazin online.

Despre noi
Creativitatea este expresia C'iel! Vesel, colorat, contemporan si functional, acestea sunt caracteristicile esentiale ale stilului C'iel. Designul clasic adaptat la provocarile stilului urban, atentia la detalii, calitatea pielii, accesoriile ce personalizeaza o geanta in aparenta simpla sunt elementele ce definesc colectiile noastre.Inregistrează-te

Prin confirmarea adresei de email sunteti de acord sa primiti informari cu privire la produsele si serviciile C'iel si acceptati Termenii de utilizare, Politica de confidentialitate si Cookie.

Alege limba:
powered by teamshare
© Copyright 2019 Ciel Bags
designed by headstart.ro