X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Termeni si conditii

Termeni legali

Bine ai venit pe site-ul www.cielbags.com ("Site")!
Te rugam sa citesti Termenii legali din prezenta sectiune inainte de utilizarea Site-ului ("Conditii de utilizare").
Conditiile de utilizare, inclusiv Politica de confidentialitate si orice termini sau politici mentionate in cuprinsul acestei sectiuni reglementeaza accesul la si utilizarea site-ului, precum si continutul si serviciile disponibile prin intermediul site-ului. Utilizarea site-ului reprezinta acceptarea deplina a acestor Conditii de utilizare.

1. Definitii
C’iel – este marca inregistrata si denumirea comerciala a Amadot Concept SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in in Orasul Otopeni, Strada Maramures, nr 22 judet Ilfov, avand codul de inregistrare fiscala RO39591875, si numar de ordine la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti J23/3198/2018.
Vanzator – Amadot Concept SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in in Orasul Otopeni, Strada Maramures, nr 22 judet Ilfov, avand codul de inregistrare fiscala RO39591875, si numar de ordine la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti J23/3198/2018.
Site – platforma online gazduita la adresa web: cielbags.com si subdomeniile acestuia.
Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani si isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
Utilizator – orice persoana care acceseaza Site-ul, care, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de utilizare, indeplinind astfel toate conditiile reglementate.
Continut – textul, grafica, imaginile, fotografiile, material video, marcile comerciale, denumirile comerciale, logo-urile, software-ul pentru proiectarea, implementarea si utilizarea Site-ului, sau orice alt material prezentat pe Site.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii produse, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.
Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste. cu Produse pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Produselor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Comunicari Comerciale – mijloc de informare periodic transmis exclusiv prin mijloace de comunicare electronice, cum ar fi: e-mail, mesaj text sau apel telefonic continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse C’iel, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.
Utilizare abuziva – reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii C’iel.

2. Documente contractuale
2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
2.3. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
2.4. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Produsele achizitionate.

3. Politica de vanzare Online
3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.
Pentru motive justificate C’iel isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizator ului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel C’iel. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul solicita, folosind formularul de contact, motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Toate preturile aferente produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
3.3. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta Cumparatorul.
3.4. Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui produs, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de produsul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi produse si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor produselor.

4. Comanda

4.1. Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produs.
4.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
4.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
4.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
  • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de C’iel in cazul platii online;
  • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

4.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.
4.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea C’iel prin completa online formularul de contact

4.7. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  • pentru Comenzile achitate cu card online - prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin emitere de voucher electronic, la alegerea Cumparatorului;
  • pentru Comenzile achitate prin ramburs - prin virament bancar sau prin emitere de voucher electronic, la alegerea Cumparatorului;

4.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.
4.9. In cazul in care un produs comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea produsului in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.
4.10. Informatii cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe Site-ul nostru. Din punct de vedere legal, continutul Site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumparare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, daca plasati comanda prin intermediul Site-ului nostru, comanda. constituie o oferta de cumparare a unui produs listat pe acest Site. Comanda este urmata de acceptarea noastra, conform celor descrise in continuare.
4.11 Comanda poate fi plasata numai prin intermediul Site-ului nostru. Pentru a face acest lucru, veti parcurge un proces simplu, la sfarșitul caruia veti confirma comanda apasand butonul "finalizeaza comanda". Butonul va indica în mod clar ca plasarea comenzii implică obligatia dvs. de plata. Inainte de confirmarea comenzii, sunteti intotdeauna informat cu privire la prețul total care trebuie platit si veti avea întotdeauna posibilitatea de a verifica si eventual de a corecta comanda.
4.12. Dupa plasarea unei comenzi, veti primi un e-mail prin care confirmam primirea si inregistrarea comenzii ("Primire Comanda / Confirmare"). Acest lucru nu inseamnă ca aceasta comanda a fost acceptata. Contractul dintre Cumparator si C’iel va fi format numai dupa acceptarea de catre Comenzii. Contractul se va referi doar la acele produse pentru care am acceptat comanda plasata de catre Cumparator, urmand a fi transmisa o confirmare de acceptare a comenzii printr-un e-mail prin care Cumparatorul este informat ca produsul a fost expediat ("Confirmarea Expedierii"). In cazul in care un Contract nu poate fi onorat din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnica ori neconformitati constatate in momentul procesului de expediere, Cumparatorul va fi informat cu privire la aceasta situatie si i se vor rambursa sumele platite pentru aceste produse, daca este cazul, in conformitate cu dispozitiile de rambursare din sectiunea referitoare la drepturile statutare de retragere prevazute în aceste Conditii de F urnizare, in decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-a fost comunicata decizia de terminare a contractului.

5. Livrarea produselor
5.1. Vanzatorul se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, in termen de maxim 72 de ore.
5.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
5.3. Vanzatorul va efectua livrarea produselor numai pe teritoriul Romaniei.

6. Dreptul de retragere din contract
6.1 Cumparatorul se va putea retrage din contract, respectiv va putea returna un produs in termen de 14 zile calendaristice de la confirmarea acestuia, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.
6.2 Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renuntare la un serviciu expira in termen de 14 zile de la ziua în care consumatorul intră in posesia fizica a ultimului produs - în cazul în care consumatorul comanda printr-o singură comanda produse multiple care vor fi livrate separat.
6.3 Pentru retragerea din contract iti punem la dispozitie urmatoarele metode:
(i) prin intermediul website-ului, completand formularul de contact
(ii) poti printa si completa urmatorul document: formular de retragere; formularul il puteti trimite prin Curier sau il poti scana si trimite la adresa de e-mail sales@cielbags.com.
Iti recomandam sa incluzi numarul comenzii (ID-ul comenzii) sau numarul facturii, precum si numarul contului bancar (precizand si numele titularului) catre care urmeaza sa se efectueze rambursarea. Conform legii, este nevoie de o declaratie clara a retragerii tale din contractul de achizitie in cauza.

7. Protectia drepturilor de proprietate industriala si intelectuala

7.1 Continutul, astfel cum este definit in Preambul se refera, dar nu se limiteaza, la text, grafica, imagini, fotografii, marci comerciale, denumiri comerciale, logo-urile, software-ul pentru proiectarea, implementarea si utilizarea site-ului, sau orice alt material constituie drepturi de proprietate detinute de catre C’iel sau de catre cei care i-au acordat licenta si este protejat de legile interne si europene privind proprietatea intelectuala. C’iel detine toate drepturile si / sau licenta pentru Continut.
7.2 Orice utilizator are dreptul sa descarcarce si sa utilizeze extrase de pe acest site pentru uzul propriu, cu urmatoarele conditii:
(i) niciun document sau element grafic  de pe Site nu fie modificat in niciun fel;
(ii) niciun element grafic de pe Site-ul sa nu fie utilizat separat de textul care il insoteste;
(iii) specificatiile privind dreptul de autor si marca comerciala C’iel, impreuna cu aceasta notificare de permisiune sa apara pe toate exemplarele.
7.3 In contextul acestor Termeni legali, orice utilizare a extraselor din Site-ul care nu este inclusa in prevederea 7.1 este interzisa, indiferent de scop. Incalcarea oricaruia dintre acesti Termeni duce la anularea automata a permisiunii de a utiliza Site-ul si trebuie sa distrugeti imediat orice extrase descarcate sau imprimate de pe Site.
7.4 Conform prevederii 7.1, nicio parte componenta a Site-ului nu poate fi reprodusa sau stocata pe niciun alt Site si nu poate fi inclusa in niciun alt sistem sau serviciu electronic de recuperare, fie acesta public sau privat, fara a se obtine in prealabil permisiunea scrisa a C’iel.
7.5 Ne rezervam toate drepturile care nu au fost acordate in mod expres prin prezentele Conditii de utilizare.
7.6 Site-ul nu poate fi utilizat pentru niciun alt scop comercial, cu exceptia celor care sunt aprobate si acceptate in mod expres de catre C’iel. Orice utilizare ilegala sau neautorizata a acestui Site va determina luarea de masuri legale de catre C’iel.

8. Confidentialitatea si inregistrarea
8.1 Utilizarea informatiilor personale de catre Cíel este supusa Politicii sale de confidentialitate. Acestea prezinta drepturile si obligatiile Utilizatorului cu privire la datele personale, inclusiv modurile in care C’iel le poate utiliza si cui poate trimite aceste date, in situatii specifice.
8.2 De asemenea, C’iel (in conformitate cu Politica de confidentialitate) va colabora cu autoritatile publice imputernicite pentru orice investigatie sau incalcare a sigurantei si protectiei datelor personale si isi rezerva dreptul de a divulga orice informatie (inclusiv date cu caracter personal), in conditiile cerute de lege.
8.3 Fiecare inregistrare a unui Utilizator efectuata prin intermediul site-ului este encriptata. C’iel nu va permite divulgarea datelor personale si a parolei niciunei persoane, nici diferitilor utilizatori din cadrul unei retele. Responsabilitatea pentru siguranta parolei atribuite ramane in grija utilizatorului.

9. Linkuri catre alte Site-uri
9.1 Acest Site poate contine Link-uri catre alte site-uri. C’iel nu are control asupra acestor site-uri si, in masura maxima permisa de legislatia aplicabila, nu va fi responsabila sau raspunzatoare pentru nici un continut sau orice aspect legat de accesarea sau folosirea site-urilor unor terte parti.
9.2 Linkurile catre site-uri partenere apartinand unor terte parti care apar pe Site sunt furnizate exclusiv in beneficiul Utilizatorului. Daca utilizati aceste linkuri, parasiti Site-ul (site-urile spre care se face legatura se deschid de obicei intr-o fereastra noua, Site-ul ramanand deschis). C’iel a analizat aceste site-uri apartinand unor terte parti, dar nu detine controlul asupra lor si nu este responsabil pentru aceste site-uri, pentru continutul sau disponibilitatea acestora. Prin urmare, C’iel nu face nicio declaratie in ceea ce le priveste sau in privinta niciunui material aflat pe aceste site-uri si nici a rezultatelor ce pot fi obtinute prin utilizarea acestora. In cazul in care decideti sa accesati oricare dintre site-urile apartinand unor terte parti spre care acest Site face legatura, faceti acest lucru pe propria raspundere.
9.3 Link-urile catre alte site-uri si referintele la informatii si produse ale unor terte parti legate de acest Site nu constituie si nu trebuie interpretate in nici un fel ca o adeziune sau aprobare a informațiilor, produse sau servicii de catre C’iel. Orice întrebare sau comentariu legat de aceste site-uri trebuie adresat operatorilor terte parti. C’iel nu va fi responsabil pentru pierderile, daunele sau alte obligatii care rezulta ca urmare a utilizarii acestor site-uri.

10. Acuratetea si exhaustivitatea informatiilor
10.1 Acest Site este destinat exclusiv utilizarii private, personale si necomerciale, iar Continutul Site-ului este prezentat numai in scopuri informaționale si / sau promotionale. C’iel depune eforturi rezonabile pentru a prezenta informații exacte, complete si actualizate pe acest Site.
10.2 Cu exceptia cazului in care se specifica altfel, Site-ul si serviciul sunt destinate promovarii produselor si serviciilor C’iel disponibile in Romania.
10.3 Fotografiile si imaginile produselor sunt prezentate cat mai exact posibil; totusi, setarile si specificatiile dispozitivului Utilizatorului ar putea afecta acuratetea culorilor produselor prezentate.
10.4 Produsele afisate pe Site sunt disponibile spre vanzare numai in magazine online partenere. Cantitatile acestor produse pot fi limitate iar politica de returnare sau schimbare aplicabila este conforma cu termenii si conditiile aplicabile de catre partener.
10.5 Site-ul poate include un buton sau un hyperlink denumit "Gasiti in magazin" atunci cand vizualizati un anumit Produs. Informatiile despre disponibilitatea produselor sunt actualizate cat mai des posibil, insa, datorita schimbarilor frecvente de  stoc, informatiile referitoare la disponibilitate nu sunt garantate. In plus, pretul produselor disponibile poate fi diferit de pretul prezentat pe Site.

11. Declinarea responsabilitatii si raspunderea
11.1 C’iel nu garanteaza, nu declara sau nu da asigurari in privinta utilizarii neintrerupte sau lipsite de erori a Site-ului. Desi depunem eforturi pentru ca Site-ul sa fie disponibil in mod normal, 24 de ore pe zi, C’iel nu va fi responsabil daca, indiferent de motiv, Site-ului nu este disponibil la un anumit moment sau pentru o anumita perioada de timp. Accesul la Site poate fi suspendat temporar si fara notificare in caz de eroare a sistemului, de lucrari de intretinere sau de reparatii sau din cauze asupra carora C’iel nu detine controlul.
11.2 Continutul prezent pe Site-ul este oferit „ca atare”, neconditionat, fara garantii sau termeni de orice natura.
11.3 In niciun caz, C’iel sau orice alta parte (indiferent daca aceasta este sau nu implicata in crearea, producerea, intretinerea sau livrarea Site-ului) nu vor fi responsabili fata de orice terta parte pentru nicio pierdere sau prejudiciu direct, indirect, accidental, punitiv, special sau subsecvent, aici fiind incluse, fara limitari, orice pierdere a uzului, a profitului sau a datelor ce decurge din utilizarea Site-ului sau pentru orice alta revendicare cu privire la utilizarea Site-ului, aici fiind incluse, fara a se limita la acestea, orice erori sau omisiuni prezente in orice continut sau orice pierdere sau prejudiciu, indiferent de natura sa, survenit ca rezultat al utilizarii sau al imposibilitatii de a utiliza orice continut postat, transmis sau pus la dispozitie prin intermediul Site-ului.
11.4 Desi C’iel depune eforturi pentru ca informatiile de pe Site-ul sa fie corecte, C’iel nu garanteaza acuratetea si completitudinea materialului de pe Site-ul. C’iel poate aduce modificari materialului aflat pe Site sau produselor si oricaror preturi descrise pe acesta, in orice moment, fara notificare.
11.5 In cazul in care sunteti nemultumit de oricare dintre partile Site-ului sau ale prezentelor Conditii de utilizare, singura masura pe care o puteti lua este incetarea utilizarii acestui Site.

Despre noi
Creativitatea este expresia C'iel! Vesel, colorat, contemporan si functional, acestea sunt caracteristicile esentiale ale stilului C'iel. Designul clasic adaptat la provocarile stilului urban, atentia la detalii, calitatea pielii, accesoriile ce personalizeaza o geanta in aparenta simpla sunt elementele ce definesc colectiile noastre.Inregistrează-te

Prin confirmarea adresei de email sunteti de acord sa primiti informari cu privire la produsele si serviciile C'iel si acceptati Termenii de utilizare, Politica de confidentialitate si Cookie.

Alege limba:
powered by teamshare
© Copyright 2019 Ciel Bags
designed by headstart.ro